Restaurant De Cantharel – Hoenderloo

In de Cantharel, gelegen aan de A1 bij afslag 19 (Hoenderloo), geniet u van duurzame en culinaire à la carte gerechten. De Cantharel serveert heerlijke vegetarische en op verzoek veganistische gerechten met zoveel mogelijk gebruik van groente vers uit eigen groentetuin en streekproducten. Puur natuur en onbespoten. Duurzaam en gezond. Er is een speciaal Vega Vrijdag menu met culinaire verrassingen van de chefkok voor slechts € 20,-. De VegaVrijdag past helemaal in de bedrijfsfilosofie van de Cantharel om duurzaam, verantwoord en gezond te eten.

• Locatie--
 

Restaurant De Loenermark – Loenen

Veel aandacht voor vegetarisch

In dit Loenense restaurant streeft men naar een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Elke vrijdag is er een vegetarisch driegangenmenu voor € 26,50 met een licht Frans tintje. De vrouw van de eigenaresse eet zelf vegetarisch, daarom vindt het echtpaar het belangrijk om aandacht te besteden aan vegetarische gerechten. Op de menukaart worden vegetariërs verwelkomd met drie bijzondere, vegetarische gerechten.

• Locatie--
 

Restaurant Intens – Voorst

Intens gebruikt veelal verse ingrediënten, het liefst vers van het land en biologisch geteeld. Op de kaart staat een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en verschillende desserts. U kunt hier terecht voor een viergangen diner voor € 27,50.

• Locatie--
 

Heerlijckheyt – Het Loo

Bij restaurant De Heerlijckheyt kunt u zich laten verrassen met een heerlijck vegetarisch menu van 3, 4 of 5 gangen.

• Locatie--
 

Aantrekkelijk
Hier vindt u de restaurants die aan de VegaVrijdag meedoen, met heerlijke en gezonde gerechten zonder vlees of vis. Elke vrijdagavond kunt er vegetarisch of veganistisch eten.
Bijna elke maand komt er een restaurant bij, de keuze wordt almaar gevarieerder.

VegaVrijdag
Altijd verrassend. Met een extra menu, gratis drankje of een zachte prijs. Vaak met biologisch geteelde groenten uit de directe omgeving. Eerlijk en heerlijk vlees-vrij dineren.
Over onze motieven, klik even door
(klik).

Startavond

Deze openingsavond is een klein feestje. Met een vol restaurant en een spreker/muziek als omlijsting, is elke startavond bijzonder. Vooraf reserveren is noodzakelijk, het voorkomt ook teleurstelling (klik).

In de media
VegaVrijdag staat geregeld in de krant en het initiatief is ook op de radio te horen (klik).

Uitnodigingen

Elke startavond krijgt extra publiciteit. Met posters, flyers, persberichten voor de krant en vaak ook via lokale radio. Er is een aantal posters op deze site geplaatst (klik).

Contact en reserveren
Als u meer wilt weten, klik dan even door (klik).

Gewoon Gastvrij – Wenum Wiezel

Net boven Apeldoorn

De naam zegt het al: gewoon gastvrij. Een alledaags restaurant met de gerechten en smaken waar iedereen zich lekker bij thuisvoelt. Voor een prima beleving, welkom.

Gewoon Gastvrij serveert vegetarische en veganistische menu’s, dagelijks vers en van biologische grond omdat dat gezond is en een volle smaak geeft.

Een 4-gangen menu 29,95.

• Locatie--


 

Openingsavond VegaVrijdag

op 2 juni 18 uur

met een presentatie.

Klik hier

http://www.gewoongastvrij.nl
http://www.gewoongastvrij.nl
Uitnodigingen.html
Restaurants.html

Klik naar:

Apeldoorn-stad

Restaurants.html