Naar boven http://www.vegavrijdagrestaurants.nl/VV-Apeldoorn/Contact.html

VegaVrijdag
Het is niet nodig om voor een ‘gewone’ VegaVrijdag te reserveren, maar het wordt door het restaurant wel op prijs gesteld (voor de startavond is het wel vereist, zie hierna). U kunt via de site van het restaurant uw reservering doen. Selecteer uit de lijst uw favoriete restaurant en klik op de foto, u wordt dan doorgeschakeld (klik).


Startavond

Een feestelijke avond met een gastspreker of levende muziek. Reserveren is noodzakelijk. Klik hiertoe op de volgende link om een email aan ons te versturen (klik).

Uitbreiden

Onze ambitie is dat de VegaVrijdag op nog veel meer plaatsen in Nederland wordt opgestart. Om gegadigden op weg te helpen zijn er uitgebreide handleidingen met handige tips geschreven en voorbeeld-formulieren. Natuurlijk kunnen wij bij nieuwe initiatieven meedenken. Mocht je een VegaVrijdag in jouw omgeving willen opzetten, neem dan contact met ons op (klik).

Vrijwilligers
VegaVrijdag is opgezet door Apeldoornse vegetariërs die genoeg hebben van de verrassing van de chef, kaasfondues en groenteburgers. Steeds meer mensen eten af en toe vegetarisch (of veganistisch zonder zuivel). Wij stimuleren restaurants om hen meer te bieden en meer aandacht aan vegetarische gerechten te besteden, zowel in kwantiteit, kwaliteit als originaliteit. Met behulp van de PR-campagne VegaVrijdag worden restaurants extra aangemoedigd om op vrijdag vegetarische eters in het zonnetje te zetten met bijzondere gerechten, zachte prijzen of een gratis drankje. Steeds meer restaurants doen mee. Houd deze website daarom in de gaten. Elke maand komt er een nieuw restaurant dat met de VegaVrijdag meedoet bij. De eerste VegaVrijdag (opening) wordt als een bijzondere en feestelijk startavond gevierd.

Contact
- Voor restauranthouders die aan VegaVrijdag willen deelnemen

  1. -Nieuwe vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om in de eigen omgeving de VegaVrijdag op zetten (zie Meer plaatsen, links hiernaast).

  2. -Tips en restaurant-ervaringen zijn ook welkom.

Klik op de volgende link om een email aan ons te versturen (klik).


Nieuwsbrief en uitnodigingen

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en uitnodigingen voor nieuwe startavonden ontvangen, stuur dan even een berichtje (klik).

Aantrekkelijk
Hier vindt u de restaurants die aan de VegaVrijdag meedoen, met heerlijke en gezonde gerechten zonder vlees of vis. Elke vrijdagavond kunt er vegetarisch of veganistisch eten.
Bijna elke maand komt er een restaurant bij, de keuze wordt almaar gevarieerder.

VegaVrijdag
Altijd verrassend. Met een extra menu, gratis drankje of een zachte prijs. Vaak met biologisch geteelde groenten uit de directe omgeving. Eerlijk en heerlijk vlees-vrij dineren.
Over onze motieven, klik even door
(klik).

Startavond

Deze openingsavond is een klein feestje. Met een vol restaurant en een spreker/muziek als omlijsting, is elke startavond bijzonder. Vooraf reserveren is noodzakelijk, het voorkomt ook teleurstelling (klik).

In de media
VegaVrijdag staat geregeld in de krant en het initiatief is ook op de radio te horen (klik).

Uitnodigingen

Elke startavond krijgt extra publiciteit. Met posters, flyers, persberichten voor de krant en vaak ook via lokale radio. Er is een aantal posters op deze site geplaatst (klik).

Contact en reserveren
Als u meer wilt weten, klik dan even door (klik).

Restaurants.html
Apeldoorn-Omgeving.html